Чет детски

Чет детски

Во оваа игра треба да управуваат со дневни за мачки. Поздрави мачиња даде својата соба, ја менуваат нивната ѓубре ...

Контроли.

  • : Кликнете на објекти да се делува.

Сите игри
Чет-детски
83% сакам оваа игра